Lära känna sin kropp…

God morgon!

Får hoppas att alla ni läsare (om man  nu har några) har haft en riktigt bra helg! Min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig att den skulle vara!
På helgerna är de allt som oftast bara lugnt för min del med ett träningspass antingen lördag eller söndag morgon! Hade tänkt att köra veckans benpass igår men kände direkt när jag vaknade att min kropp ville vila! Helt mör i kroppen efter veckans träning & fredagens helkroppsmassage på 1,5 h! Den tog verkligen på krafterna! Så fick bli att lyssna på kroppen o helt enkelt vila från träningen, känns tråkigt att vila men man gör sig verkligen en stor tjänst när man lyssnar på sin kropp! I längden kommer de unna dej & din utveckling!

Jag ser allt för ofta unga killar/tjej som verkligen bara öser på o öser på dag ut o dag in på gymmet i tron av att dem måste träna varje dag för att få bra resultat (har själv varit där i början av min gym karriär, o resultaten blev där efter)! De dem flesta nybörjare missar är att de är under vilan som kroppen får en chans att reparera sig o bygga upp sig! Vilan är minst lika viktigt som själva träningen! Visst kan man träna varje dag men enligt mig är de viktigt att man vilar någon dag i veckan så nervsystem & kropp får en chans att reparera sig lite extra!
Så denna helg har de inte blivit någon träning alls för min del, blir även vila idag med o ladda upp batterierna inför veckans träning, blir en bra start imorn med bröst/biceps/mage när man laddad på med extra mat, gett kroppen den extra vilan kroppen ville ha! Sen är man extra taggad när man vilat lite extra, kan inte gå fel imorn! :D

Idag blir de massa OS på tv, ser just nu 5 milen o sen är de dagens höjdpunkt, OS final i hockeyn, idag krossar vi Kanada o tar med oss en till guldmedalj hem från Sotji!
Ska även fixa matlådor för veckan så dem är klara, planering är a & o, underlättar enormt att ha dem klara så slipper man de under veckans dagar när man har massa annat att stå i!

Så kom ihåg att VÅGA vila o ge din kropp en chans att reparera sig! Känner du dej lite extra hängig o mör i kroppen så vila & ladda på med lite extra mat ( bra mat)
Idag blev de en liten större portion gröt till frukost! Min standard frukost är havregrynsgröt med äggvita toppat med nötter,bär & protein! Idag blev de kokos,hasselnötter, jordgubbar & Wheykräm som fick stå för toppingen, grymt gott!

1620741_10152069861954682_374288377_n
Ha en riktigt skön söndag alla, de ska jag ha!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>