Grym start på nya veckan….

Startade denna måndag som iofs alla mornar med att gå upp lite innan 07 & trycka i sig en rejäl tallrik havregrynsgröt med protein,äggvita, nötter & jordgubbar! Perfekt start o uppladdning för morgonpasset på gymmet!!

Idag var de bröst/biceps som stod på schemat!

Var nere på gymmet lite efter 9, körde på hälsofabriken idag, brukar ej träna där, men variation ibland är skönt o bröst funkar fint att köra där, annars gillar jag ej de gymmet överhuvudtaget!

Blev ett riktigt bra pass idag, bra kontakt genom hela passet & riktigt fin pump!

Passet:

Bänkpress 4 set med 6 reppar 3 set med 8-12 reppare
Pec-Dec 3 set
Inc. Hantelpress 4 set, sista körde jag 3 drop på
Avslutade passet med en ny övning jag ej kört förut, riktigt skön, krävs ej mycket vikt & är ett perfekt avslut på passet!
Här är övningen!
Low incline flyes

Sedan var de dags för biceps! Kör extra biceps på bröst passen för o se om dem ev vill växa på sig lite, kör även ett rent armpass i veckorna oxå!

Idag blev de!

EZ-curl i preacher bänk 4 set
Hammer curl 3 set & 1 set med totalt 5 drop

12455_10152059036224682_705150208_nSedan var de dags att bege sig hemåt o fylla på med lite föda innan man begav sig in till Worldclass för lite klientplanering!

Nu blir de lugnt resten av kvällen med chill i tv soffan med sport på TVn så man är laddad för morgondagens Rygg/triceps/vad pass! Ska ge marklyft en chans, har en tendens att få ont efter jag kört de, inte under själva passet men ett tag efter så imorn blir de lätta vikter & låga reps för att komma igång, för är ju så gott som den bästa övningen som finns!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>