Brutalt benpass…

Kan jag lova!!!

Jag brukar ”spara” veckans enligt mig bästa pass till helgen, tycker de är perfekt att köra ben på helgen för blir ofta lugna dagar o perfekt att fylla på lite extra o vila extra mycket efter benpassen!!

Begav mig till gymmet på morgonkvisten, var där runt 09 o hade bestämt mig för att detta skulle bli ett pass som var skulle bli utöver de vanliga!

Startar alla pass med lite lättare benspark & bencurl för att få igång blodcirkulationen & bli varm i knäna innan jag går på min huvudövning som just nu är hacksquat! Älskar verkligen den övningen, tar de den ska o kan ta ut mig till fail i våran för kan sätta mig ner i bottenläget o gå ur maskinen om man skulle komma i den situationen så går att lassa på bra med vikt, en skön trygghet!

Blev PB igår! Börjar första övningen med 4 tunga set o kör 6 reppare! Målet är att klara 6 reps i alla fyra set så avslutar setet när jag gjort 6 rep oavsett att jag känner att jag har fler reps i mig, förutom i 4 setet för då är de bara ösa på till fail! Klarade 6 reps i alla 4 set igår så nästa gång blir de ökning av vikt med 5-10 kg!! Efter dessa 4 set blev de lite lägre vikt o 3 set med slowreps, ca 5 sek excentrisk o 3 sek koncentriskt o lite högre reps, låg mellan 8-15 reps! Bränner något enormt!

Utöver hacksquat såg passet ut såhär:

Raka mark 4 set , tungt 6-10 reps
Enbens benpressar 4 set, slowreps
benspark 3 set, slowreps
Utfallsgång 3 set, högreps 30 meters rundor
Sittande lårcurl 10-15 reps med 2 sek squezze

Efter de var man helt slut, så fick räcka för dagen!

Fick hem senaste Body i fredags o var tvungen att prova Chocolate Banana Peanut Cake som var i den, älskar ju jordnötter, banan & choklad så detta föll mig helt klart i smaken! Kommer lägga ut receptet på dem här i veckan för er som ej har body eller vill köpa den för detta måste ni prova!

Så här blev mina (lite alla hjärtansdag touch på dem med)
1010791_10152055567189682_310070881_nIdag blir de en lugn dag med OS i tv soffan, kan ev bli en promenad eller ett priopass på gymmet med vader/mage, får helt enkelt se, men önska alla en riktigt grym söndag!!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>