De går sjukt bra…..

just nu!!

Är inne i ett grymt bra stim eller vad jag ska kalla de när de kommer till träningen! Har ett enormt sug för träningen varje dag, vill bara ösa på mer o mer varje pass! Längtar till nästa pass direkt efter avslutat pass, är enormt skönt!

Styrka ökar för varje pass, antingen är de lite mer på stången eller så ökar antalet reps från passet senast, så blir att man lyfter lite mer för varje pass!

Börjar alla pass med en basövning! Kör 6 reppare på den i 4 set! Målet är att klara 6 reps i alla set så kör inte tex 8 i första fast att jag kanske skulle klara de utan stannar vid 6 reps oavsett!! När jag klarar 6 reps i alla set blir de mer vikt på stången till nästa pass!! Funkar riktigt bra för mig!

Har just nu lite mer fokus på armar så blir armar 3 ggr i veckan kan man säga! Kör bröst/biceps, rygg/triceps & ett rent armpass i veckan! Armarna involveras ju även i rygg & bröstpassen så blir en hel del armar i veckan nu!! Kan låta mycket i mångas öron, de håller jag helt o hållet med om men testar detta för att se hur dem svarar på detta! Kommer köra detta upplägg i ca 5-6 veckor, för tror de kan slita en hel del på armbågar/muskelfästen etc så tror de blir lagom att köra de så länge för att undvika skador/överträning!! Lyssnar självklart på kroppen, så skulle jag känna att de blir för mycket tidigare än så så ändrar jag självklart upplägget, för skadat & utebliven träning så kommer ej armarna växa, de kan jag med all säkerhet säga!!

Idag är de vila från träningen! Blir lite jobb i eftermiddag! En ganska lugn dag, enbart en klient idag, men kommer styra lite framför datorn o skriva lite träningsupplägg så kommer nog bli en heldag ändå!

Imorgon är de dags för axlar/vader! Känner redan att de kliar lite i axlarna efter PB i militärpressarna! Men får vänta tills imorn för idag är de återhämtning som gäller!!

1560672_10152029611819682_349828367_nHa en riktigt grym onsdag alla vänner!!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>