Gröt är de…..

BÄSTA jag vet & skulle aldrig leva utan de!!

Får ofta höra att ”hur kan du äta så mycket gröt”! Har hänt att jag ätit de till frukost, lunch & middag! Många påstår att de är så tråkigt med gröt men där säger jag att dem har fel! Gröt är enligt mig en grym bra rätt vilken tid på dygnet som helst! De mättar bra, man får i sig bra kolhydrater & sen tillsätter man tex ägg/äggvita & nötter så har men en optimal måltid som ger dej de du behöver! Bra med kolhydrater,protein & fett!

Jag älskar att experimentera med min gröt, så den ser så gott som aldrig likadan ut! Man kan variera i all oändlighet, är bara fantasin som sätter stopp!!

I lördags experimenterade jag lite med morgongröten när man har lite mer tid på morgonen! Blev hur gott som helst!
Gör gröten som vanligt i micron & när den är klar så blandar jag i äggvita & lite vaniljarom, blev även en ”dut” kaffe! (grym gott med kaffe i gröten om man nu gillar kaffe vill säga)! Ställ in i micron igen på 2-3 min på halv effekt så att äggvitan koaguleras! Rör om någon gång under tiden så den koagulerar överallt, går snabbare ute i kanterna!  Denna gång toppade jag med ett caseinfluff, jordnötssmör,kokos & kiwi! Kan verkligen rekommendera den variant!

1606882_10152040920564682_1845658471_n

Idag söndag var de åter dags att bege sig in i gymmet, vilade igår, lördag! Var ben på schemat idag, veckans bästa pass, helt klart!

Passet:

Uppvärmning några lätta set i benspark,lårcurl (liggande) & några lättare set i huvudövningen för dagen, Hacklift!

Hacklift 6 set reps mellan 6-15
Finnen 4 set
Benpress 4 set
Benspark superset liggande lårcurl 3 set ( Körde riktigt långsamma reps, 1 reps tog mellan 6-10 sek, tar som bara den)
Höftlyft på bänk med skivstång 3 set (grym övning för rumpan)

Avslutade passet med 6 set i sittande vadpress!

Sen var energin mer än slut!!

Imorgon är de bröst/biceps på schemat på morgonen innan man ska till jobbet!

Ha en fortsatt grym söndag alla!!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>