Att man aldrig lär sig…..

att jag & marklyft/kronlyft inte går ihop! Körde rygg i tisdags o tänkte att man skulle försöka komma igång med de igen! Blev kronlyft denna gång, körde relativt lätt men de hjälpte tydligen inte för får riktigt ont i gluteus & ländryggen efter de oavsett vikt! Är som kramp i dem hela tiden dan efter! Så får helt enkelt låta bli dem övningarna helt o hållet tyvärr! Skadade mig i benpressen för ca  år sen o efter de har jag lidit av de när jag kört just dem övningarna tyvärr, men får lyssna på kroppen o hoppa dem helt enkelt för den vill inte ha med dem i mitt ryggpass :/

Idag körde jag ett riktigt bra axel/vadpass! Satte PB i militärpressar, har ökat där så gott som varje pass senaste veckorna antingen har vikten ökat eller så har man klämt ut någon mer reps på samma vikt, riktigt kul!!!

Passet:

Militärpressar 4 set framför & 2 bakom huvudet
Sidolyft 6 set (4 tyngre & 2 lättare med riktigt långsamma reps, bränner enormt)
Omvända flyes i cable 3 set
Facepull 3 set

Vader i benpress 5 set
Sittande vadpress 5 set
Avslutade med ett set max reps stående vadpress med kroppsvikten

Idag är man ledig från jobbet förutom att jag ska skriva några träningsscheman till klienter! Så blir en lugn dag i soffan med läsning! Fick hem Anders Graneheims nya bok Optimal Styrketräning, kommer bli intressant läsning!

1558550_10152036836864682_1867960299_nHa en riktigt grym torsdag alla!!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>