Varit en fullspäckad….

helg, så därför de ej blivit något bloggande på några dagar, men nu ska man komma igång igen!!!

Helgen spenderades i Gävle med ett gäng polare! Har som tradition att ta en tripp dit en gång per år för att se på hockey, umgås o bara ha trevligt! Iår blev de inte direkt som man hade önskat eftersom vårt lag Brynäs fick stryk, men men vad ska man göra när Sveriges bästa hockeylag stod för motståndet! Skellefteå vann matchen med 4-1!!!

Utöver hockey blev de god mat på Allstar innan matchen, för mig blev de ryggbiff, med bakpotatis, rödvinsky & majskolv, riktigt gott! Blev tyvärr ingen bild för var för hungrig så blev att hugga in på maten direkt :P

För mig blev de enbart lugnt efter matchen för var grymt trött! För övriga blev de en tripp ut på stan för att ta sig en svängom på krogen, var nog rätt beslut av mig att vara lite ”tråkig” för kan ej påstå att dem var i sitt bästa skick dan efter!

Idag var jag extremt taggad för träning eftersom de blev vila både lördag & söndag!

Körde ett bröst/biceps/magpass imorse!  Blev ett riktigt bra pass med bra styrka & riktigt bra kontakt i varje reps!
Kommer lägga lite mer fokus på armar nu ett tag framöver för att se om dem vill lägga på sig några mm/cm framöver, får hoppas på de!

Passet idag:

Bänkpress 6 set
Inc press i smith 3 set
Cable flyes (enarms) 3 set
Bröstpress 3 set

EZ-curl 4 set
Konc.curl i cable på bänk 3 set

Avslutade passet med några set situps & hängande benlyft! 

1560672_10152029611819682_349828367_n

Blir lite jobb senare ikv, har min första klient kl 19 så nu får man passa på att styra lite här hemma innan man beger sig in till Linköping!

Ha en grym måndag alla vänner!!

Mr.O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>